PIEGATOR 18 views

Laser Project sh.p.k me vendndodhje në Durrës, është një kompani e specializuar në përpunimin mekanik të metaleve me preçizion të lartë.

Kërkojmë të punësojmë Piegator (Përthyes Llamarinash).

Piegatori ka si detyrë kryesore përthyerjen e llamarinave.

Detyrat:

– Të realizojë përthyerjen e llamarinë me anë të makinerisë;
– Kontrolli i produktit të realizuar në përfundim të punës;
– Mbajtja e vendit të punës pastër;
– Mirëmbajtja e mjeteve të punës;

Kualifikimet:

– Të ketë eksperiencë të mëparshme;
– Të arrijë objektivat brenda afateve të kërkuara;
– Të jetë i përgjegjshëm për punën që bën;

Kushtet e punës dhe paga shumë të kënaqshme.

TË INTERESUARIT TË NA KONTAKTOJNË NË
E-mail: laser.project@hotmail.com
Tel: +355 69 40 93 690

OSE TË PARAQITEN PRANË ZYRAVE TONA
Autostrada Durrës-Tiranë, Km 4 Xhafzotaj, Durrës

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Durrës
  • Rruga/Zona Autostrada Durrës-Tiranë, Km 4 Xhafzotaj, Durrës
  • Tel/Mob +355 68 60 88 627
  • Profili Prodhim/Perpunim