Job Expired

Kërkojmë Punëtorë / Pizzaman.

Nese jeni ne kerkim te nje pune dhe keni eksperience ne Kuzhinë / Piceri (Pizza), na kontaktoni. Puna eshte me turne 6 ose 8 ose 10 ose edhe më shumë oreshe. Ofrohet page fikse me mundesi rritje page. Korrektësia mbi të gjitha. Per me shume info kontakto Viber/Watsapp +38349249920

Adresa : Rruga Xheladin Hana, afër rrugës B.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Prishtine
  • Rruga/Zona Xheladin Hana
  • Tel/Mob +38348588500
  • Profili Gastronomi