Picajol 56 views

Bar Restorant Piceri “VERANDA”pozicionuar në TEG,
tashmë 
destinacioni juaj i preferuar i kulinarisë në Qendrën më të madhe Tregtare në Shqipëri & Rajon,

Kërkon të punësojë: Picajol 

Përshkrimi i pozicionit të punës:

Eshtë pergjegjës për përgatitjen e picave dhe nënprodukteve të tyre sipas menusë, në mënyrë cilësore dhe të shpejtë.
Kontrollon cilësinë e lëndëve të para në përdorim si dhe cilësinë e picave përpara se të serviren.


Ndër të tjera kryen këto detyra dhe përgjegjësi kryesore :

1. Sugjeron/krijon/zbaton menune e picerise dhe nenprodukteve te tyre qe do te sherbehen ne restorant
2. Kryen ne menyre te shpejte dhe cilesore, pergatitjen e picave dhe nenprodukteve te tyre sipas menuse
3. Kontrollon cilesine e lendes se pare qe perdoret ne gatim qe te jete sipas standarteve
4. Kontrollon cilesine e picave dhe nenprodukteve te tyre perpara se te serviren
5. Perdor sipas udhezimeve te gjithe pajisjet teknike qe ka ne perdorim
6. Informon kryekuzhinierin per gjendjen e stokut dhe nevojat per furnizime
7. Zbaton detyra te tjera qe ingarkon kryekuzhinieri

Edukimi:
Diploma e shkolles se mesme e detyrueshme. Perben avantazh certifikate profesionale apokurse specializimi ne kete fushe.

Eksperienc
ë Pune:

Eksperince pune jo me pak se 3 vite si Picajol.
Perben avantazh eksperienca si picajol ne piceri/ restorante te njohura brenda dhe jashte Shqiperise.

Aft
ësi:
· Njohuri te shkelqyera te njohjes se produkteve te picave dhe pergatitjes se tyre
· Aftesi te mira bashkepunuese dhe komunikuese
· Te kete ndjenje pergjegjesie dhe integritet te larte ne pune
· Te jete fleksibel me oraret e punes

Menyra e aplikimit:

Kandidatet e interesuar jane te lutur te kontaktoni ne nr: 069 702 0816

ose dorezojne CV ne secilen adrese email me poshte:
financier@veranda.al

ku te specifikohet qarte ne subjekt pozicioni I punes per te cilin aplikojne “Picajol”
Ose aplikim i drejteperdrejte me CV ne adresen :
Bar restorant Piceri “VERANDA ne TEGRruga Nacionale Tirane-Elbasan, Farke , Lunder.

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Tiranë
 • Profili Restorante
Connect with us
Contact Us
Job Expired
Bar Restorant Ballkoni i Dajtit eshte ne kerkim te Picajolit me experience per tiu bashkuar stafit ne pregatitjjen e picave te shijshme tradicionale dhe moderne

Detyrat dhe pergjegjesite:

 • Pergatit brumin e picave dhe te perberesve
 • Pergatit picat sipas menuse por edhe sipas kerkeses se klientit
 • Monitoron dhe kontrollon stokun e ushqimit te nevojshem per tu gatuarpicat
 • Rekomandon ide te reja per te permiresuar menune
 • Ruan nje mjedis te paster dhe higjenik ne zonen e pergatitjes se ushqimit

Kriteret e kandidatit:

 • Eksperience pune ne furre druri
 • Aftesi per te menaxhuar Kohen dhe fluksin e punes
 • Aftesi per te punuar ne grup
 • Fleksibel ne orare

Te interesuarit jane te lutur te dergojne CV-te ne adresen: hr@dajtiekspres.com ose kontaktoni ne numrin +355672016919
Afati i fundit i aplikimit eshte data 10 Shtator 2019
(Ju lutem te specifikoni ne subjekt te emailit pozicionin per te cilin aplikoni)
Per me teper vizitoni https://dajtiekspres.com/v1/

Cel. : +355672016919

Please login with Candidate account to view more fields.
 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Stacioni i Poshtëm i Teleferikut, Tiranë- Dajt
 • Profili Hoteleri
Connect with us
Contact Us