Picajol në Mal të ZI 402 views

Punësim 2g . Kërkohet Picajol për Sezonin Veror në Mal të Zi .
Eksperienca e mëparshme përbën avantazh .
Mosha 25 -45 vjeç
Pagesa 1000 -1200 eur në muaj  (varet nga eksperienca ).
Përfshihet akomodimi dhe ushqimi .
Të interesuarit të kontaktojnë në 0676317943

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Profili Punesim