Php developer 219 views

Job Expired

Online Now shpk kerkon te punesoje nje PHP Developer.

Kandidati qe kerkojme duhet te kete:
=============
Aftesi dhe kuriozitet per te mesuar gjera te reja
Njohje te anglishtes ose italishtes (preferohet italisht)
Komunikim te mire dhe karakter pozitiv
“Leje egon para se te hysh tek dera”

Kriteret
========
njohje shume e mire e PHP
njohje shume e mire e Javascript, CSS dhe responsive design (senior)
njohje e React(ose Angular, Vue, Ember – preferohet React)
experience me library popullore si JQuery/Mootools do ishte nje plus
njohje dhe eksperience e gjuheve SQL (PostgresSQL o MySQL)
familjaritet perdorimi te SOAP/REST APIs
njohje e modelling PHP MVC dhe eksperience me CakePHP( ose te ngjashem: Laravel, Symfony, Yii, etj.)

Te preferueshem
===========================
eksperience dhe njohje e framework css (Bootstrap o Materialize)
experience me CSS processor si SASS/LESS
eksperience profesionale ne PHP ose React
eksperience me Google Maps API, Gmail API, Outlook API, etj.
eksperience me WebRTC(do ishte plus).
experience ne perdorimin e queue-ve(RabbitMQ, AWS SQS)
eksperience ne zhivillimin e projekteve medium-large size te cilat jane te integruara me sherbime te jashtme dhe applicazione SaaS.
aftesi te forta ne zgjidhje problemesh
sy i mire per UI/UX
i afte per te punuar ne autonomi dhe per te projektuar nji applikacion/sistem

Cfare do gjeni:
===============
Page e kenaqshme.
Mundesi rritje profesionale
Ambient miqesor dhe pozitiv
Projekte te ndryshme nga me te vogla deri te medha.
Orari i punes: nga e Hena ne te Premte 8 ore pune.

Te interesuarit jane te lutur te na nisni cv-ne italisht ose anglisht ne e-mail: jobs@onlinenow.eu

Cdo e dhene personale qe do te dergohet ne adresen tone do te trajtohet ne respektim te Ligjit Nr.9887, datë 10.3.2008 PËR MBROJTJEN E TË DHËNAVE PERSONALE.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rruga "Xhanfize Keko"(Varri i Bamit), Kompleksi "Colombo 2", Pall. M&I