Perkthyese e licensuar e gjuhes angleze, gjermane 179 views1 application

Job Expired

Alxher Services kompani rekrutimi nderkombetare kerkon te bashkepunoje me nje perkthyes/e te licensuar per perkthimin e dokumentave per gjuhen angleze dhe gjermane ne Tirane.

Te interesuarit te kontaktojne ne adresen e email: info@alxher.com

JU MIREPRESIM!

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga e Kavajes
  • Profili Konsulence