PËRKTHYES / INTERPRETUES ANGLISHT – SHQIP 73 views2 applications

LIFE sh.p.k,

Shoqëri lider në sektorin e publikimeve shkencore e specializuar në botimin, shitjen dhe shpërndarjen e produkteve informative të abonimit si libra, revista, dhe kurse formimi në fushën mjekësore dhe juridike.

Kërkon të punësojë : Përkthyes / Interpretues (Anglisht – Shqip)

Kriteret:

  • Të ketë mbaruar studimet e larta për përkthim/interpretim
  • Të jetë njohës ekselent të gjuhës Angleze
  • Të jenë njohës shumë të mirë të gjuhës së shkruar nga ana drejtshkrimore dhe gramatikore në nivel maksimal
  • Të kenë eksperiencë pune të mëparshme në këtë fushë

Të interesuarit duhet të dërgojnë CV-në e tyre të detajuar në adresën dergocv@life.com.al , duke vendosur në subjekt pozicionin e punës për të cilin po aplikojnë.

Do të kontaktohen për intervistë vetëm personat që plotësojnë kriteret e mësipërme.

Adresa: Rruga e Barrikadave, pallati Galeria e Tiranes, nr. 6, (ish-kinema 17 Nentori)
Facebook: LIFE Sh.p.k.
Instagram: lifeshpk
LinkedIn: LIFE shpk
Web: www.life.com.al
Cel. : 0696053528

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 6 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Call Center