Pergjegjese magazine 29 views

Job Expired

OLA 1 shpk (Prodhim, Tregtim Artikuj Promocioni dhe Veshje Pune) Kerkon te punesoje Pergjegjese Magazine (F) ku detyrat kryesore jane:

  • Menaxhon dhe kryen me sukses çdo proçes që lidhet me magazinimin e produkteve të ndryshme të kompanisë.
  • Kontrollon të gjitha materialet dhe produktet fizikisht që hyjnë dhe dalin në magazinën që ka nën përgjegjësi.
  • Pregatit dhe bën ruajtjen e dokumentacionit të mëparshëm si dhe atij aktual sipas kërkesave të kompanisë (fletë hyrje-dalje, libër magazine)
  • Komunikon me pikat e shitjes për gjendjen e produkteve në mungesë dhe per artikujt qe duhen dërguar sipas kërkesave të tyre.
  • Identifikon produktet skarco duke mbajtur procesverbalet perktese.
  • Përgatit raporte në të cilën pasqyron punët e realizuara, problematikat e ndryshme dhe detyrat e tjera që mund të krijohen në lidhje me ketë profil pune.

Kualifikimet

1. Diplome te Shkolles se Mesme.
2. Njohje e paketes office (excel+word+outlook)

Mosha e preferuar 25-40 vjec – femer.
Preferohet te kete eksperience pune ne Kompani Prodhimi.

Adresa Gropaj, Vaqarr.
Transporti i siguruar me mjetin e Kompanise.
Orari i punes 8.00-16.30
Nese jeni e interesuar dergoni CV ne email: financa2@ola1.com 
Vetem personat e perzgjedhur do te kontaktohen!

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Tiranë