Pergjegjes Turni WELL (Tirane) 471 views1 application

Job Expired

Përshkrimi

Shoqëria WELL sh.p.k., pjesë e ALKOS GROUP ALBANIA, për shkak të zgjerimit të rrjetit të tij drugstore, kërkon të punësojë për qytetin e Tiranë, staf në pozicionin: Përgjegjës Turni (F/M)

Ne ofrojmë:

 • Pagë motivuese;
 • Atmosferë miqësore dhe dinamike;
 • Kontratë të rregullt pune;
 • 40 ore pune në javë;
 • Vlerësim sipas performancës;

Detyrat

Përgjegjës Turni (F/M) është përgjegjës për administrimin e përditshmërisë së dyqanit në përputhje me politikat e përgjithshme të kompanisë dhe është pikë kontakti/përfaqësimi i dyqanit në mungesë të menaxherit.


Kualifikimet

 • Të kenë mbaruar arsimin e lartë;
 • Të jetë i gatshëm dhe i aftë të punojë në grup;
 • Fleksibël për punë me 2 turne;

Shënime

Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të dërgojnë aplikimin e tyre në adresën well.rekrutime@alkosgroup.al 

*Të gjithë aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të lartë sipas Ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga e Serave, Picar, Vore, 1032, Tirane
 • Tel/Mob +355697053354
 • Profili Kozmetike, Supermarket, Tregti