Pergjegjes Projekti (Inxhinier Elektrik) 110 views1 application

Agjencia e Punësimit “Albanian HR Solutions sh.p.k.” është një agjenci e mbështetur mbi një rrjet ekspertësh e cila ofron shërbime dhe konsulencë në Fushën e Burimeve Njerëzore.

Albanian HR Solutions ka nisur procesin e selektimit për postin: 

Përgjegjës Projekti (Inxhinier Elektrik)

Kërkesat/Kualifikimet:

-Të kenë përfunduar studimet e larta në nivel master në degën Inxhinieri Elektrike.
-Të kenë minimumi 5 vite eksperiencë pune në këtë profil. Të kenë eksperiencë pune me sistemet elektrike LV dhe ELV, sistemet HVAC, BMS, etj.
-Të kenë njohuri të mira të gjuhës Angleze.

Kandidatët e interesuar janë të lutur të aplikojnë në adresën e postës elektronike: alb@ahrs.al deri në datën 30.11.2020.

*Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur referuar informacionit nga dosja e aplikimit do të njoftohen për intervistë.

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rruga e Barrikadave
  • Tel/Mob Tel/Fax: +355 44530154
  • Profili Punesim