Pergjegjes linje prodhimi 40 views

Ndermarrja Albatex Sh.p.k. e cila operon ne fushen e prodhimit te motorave elektrike
hap vende te lira pune per pozicionin: pergjegjes linje prodhimi.

Kriteret qe duhet te permbushin kandidatet:

  • Mosha nga 25-35 vjec.
  • Te kete mbaruar arsimin e mesem (profesional ose jo).
  • Te jete i afte te komunikoje italisht ne te folur dhe ne te shkruar.
  • Te kete eksperienca te ngjashme ne ndjekje dhe menaxhim te linjes se prodhimit ne fabrika prodhuese.
  • Te kete njohuri te perdorimit te kompjuterit, paketes Microsoft Office, email etj
  • Te zoteroje patente.
  • Mbi te gjitha te kete deshire per te punuar.

Si të aplikoni:
Per te aplikuar per kete mundesi, ju lutem dergoni CV ne: arben.k@alice.it & r.duka@albatex-al.com
Cv-ja juaj eshte e sigurt dhe do te trajtohet ne konfidencialitet te plote.

Adresa: Zona industriale ne autostraden Tirane-Durres, kilometri 6, mbas QTU, prane Vodafone Tirane.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Profili Prodhim/Perpunim