PERGJEGJES/E PER SEKTORIN E LIBRAVE DHE TE MARKETINGUT 136 views

LIFE sh.p.k, kompani leader në botimin e librave, revistave online dhe kurseve të trajnimit në fushen mjekësore-farmaceutike-stomatologjike , kërkon të punësojë: Pergjegjes/e per sektorin e librave dhe te maketingut

Aktiviteti i punës konsiston në:

• Ndjekjen e pjesës kontraktuale të librave.
• Ndjekjen e botimit të librave në fazat e perkthimit, redaktimit dhe stampimit.
• Personi duhet të koordinojë përkthyesit, redaktorët, faqosesit dhe tipografitë si dhe të ketë nën kontroll respektimin e afateve kontraktuale.
• Te ndjekë promovimin dhe shitjet e librave nëpërmjet portaleve online, të krijojë dhe të optimizojë kontaktet me Universitetet, libraritë dhe bibliotekat.
• Të ndjekë shitjen e hapësirave reklamuese në portalet e kompanisë.

Profili i kandidatëve: Preferohet që të interesuarit të kenë përfunduar studimet në mjekësi, psikologji, farmaci, juridik ose shkenca komunikimi

Preferohet me eksperiencë në fusha të ngjashme

• Të jetë bashkëpunues/e me kolegët dhe me aftësi të mira organizimi.
• Të jetë i/ e përgjegjshme për detyrat që i ngarkohen dhe fleksibel
• Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi

Të interesuarit të dergojne cv ne adresën: dergocv@life.com.al ose info@life.com.al

Adresa: Rr. e Barrikadave, p. Galeria e Tiranes, nr. 6, (ish kinema 17 Nentori)
Facebook: LIFE Sh.p.k.
Instagram: lifeshpk
LinkedIn: LIFE shpk
Web: www.life.com.al
Cel. : 0696053528

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Call Center