Përfaqësuese Mjekësorë për zonën e Veriut 90 views1 application

Dream Pharma kërkon të punësojë Përfaqësuese Mjekësore Rajonal për zonën e Veriut

Dream Pharma kërkon të punësojë Përfaqësuese Mjekësore Rajonal (Femer ) (Regional Medical Representative) për zonën e Veriut
Kandidati duhët të përmbushë kriteret e mëposhtme:

-Të jetë e diplomuar në një nga degët e Universitetit të Mjekësisë ose të Marketingut.
-Të ketë Eksperiencë minimale 1-2 vite.
-Të ketë aftësi bazë kompjuterike.
-Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe bindëse.
-Të mos ketë angazhime të tjera.
-Të ketë patentë të klasit B.

Dream Pharma ofron për kanditatin:
-Kushte shumë të mira pune
-Ambient miqësor dhe bashkëpunues
-Pagë e kënaqshme + Bonus për arritjen e targetit
-Makinë personale
-Mjete pune (telefon, materiale pune etj. )

Të interesuarit të dërgojnë një CV Europass në adresën e E-mail :

info@dreampharma.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Farmaceutike