Përfaqësues Shitjesh 84 views1 application

Arjon kërkon Përfaqësues Shitjesh – Arjon është kompania e duhur për ty!

Punonjësi i Shitjeve është përgjegjës për të sjellë fitm të qëndrueshëm në kompani, në përputhje me planin e shitjes dhe marketingut.
Ekzekuton politikat e shitjeve dhe marrëdhënieve me klientët, mirëmban dhe përmirëson pozicionin konkurrues të kompanisë për të rritur pjesën e tregut.
Monitoron instalimin dhe perceptimin e klientit dhe qëndrimet ndaj shërbimeve të ofruara.
Identifikon dhe komunikon me prodhimin lidhur me preferencat specifike të klientit ose kërkesat për shërbim dhe menjëherë punon për të ofruar zgjidhje për çdo ankesë të klientit.

 • Prezanton, promovon dhe shet produktet / shërbimet duke përdorur argumente bindëse për klientët ekzistues dhe të ardhshëm
 • Krijon, zhvillon dhe ruan marrëdhëni pozitive me biznesin dhe klientët
 • Analizon potencialin e territorit / tregut, dhe pistat e shitjeve
 • Planifikon, zhvillon dhe zbaton aktivitetet e shitjes për kategorinë e klientëve të caktuar
 • Vendos kontakte me kliente te rinj dhe mirëmban kontaktet me klientet ekzistues.
 • Identifikon, vlerëson dhe plotëson nevojat e klientëve bazuar në politiken dhe strategjinë fitimprurëse të kompanisë.
 • Është përgjegjës për rezultatet e biznesit të kesaj kategorie klientesh.
 • Viziton klientet, negocion marrëveshjet dhe ndërton marrëdhënie afatgjata.

Adresa:
Kompania “Arjon” është e pozicionuar në Bulevardin Bajram Curri (ish Farmacia greke)
Tiranë/Albania.

Kush duhet të aplikojë?

Nese ke diplomë të shkollës së lartë, ne Menaxhim Biznesi dhe minimumi 2-4 vjet eksperiencë pune në fushën e shitjeve,
ke aftësi shumë të mira komunikimi dhe për të ndërtuar marrëdhënie profesionale produktive të biznesit.
Njeh gjuhën Greke dhe Angleze atëherë duhet të konsiderosh të punosh për Arjon.
Leje drejtimi automjeti.
Apliko në info@vibtis.al

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Albania
 • Rruga/Zona Bulevardin Bajram Curri