Përfaqësues Shitjesh, për qytetin e Pogradecit 15 views

Kompania Kadiu sha lider në industrinë automotive është në rritje të vazhdueshme dhe në zgjerim të pikave të saj të shitjes në të gjithë vendin.
Së fundmi kompania po hap një pikë të re shitje pjesësh këmbimi, lubrifikantësh dhe pajisje servisi, në qytetin e Pogradecit.
Për këtë arsye kompania kërkon Përfaqësues Shitjesh, për qytetin e Pogradecit.

Kriteret dhe detyrat:

  • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese, prezantuese dhe negociuese
  • Eksperienca në fushën e shitjeve përbën avantazh
  • Të jetë bashkëpunues dhe korrekt
  • Të ofrojë shërbim cilësor ndaj klientit dhe të ruajë imazhin e kompanisë
  • Të ketë arsimin e lartë (preferohet inxhinieri ose shkenca egzakte)
  • Të jetë me banim në qytetin e Pogradecit.


Të interesuarit mund të dërgojne CV-në e tyre në adresën: hr@kadiu.al

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Autostrada Tirane Durres Km 3
  • Profili Automjete