Perfaqesues Shitjesh per produktet Beurer 336 views

FARMATECH kerkon te punesoje perfaqesues shijtesh per produktet Beurer

Pergjegjësitë:

  • Prezantim professional I produkteve
  • Mirembajtja dhe zhvillimi i marredhenieve ne zonat ne mbulim
  • Implementimi dhe arritja e planeve te marketingut dhe shitjeve

Kriteret:

  • Diplome Universitare ne Mjeksei/ Shendett publik/Imazheri ose fusha te ngjashme
  • Aftesi shume te mira komunikuese dhe organizative
  • Leje Drejtimi Kl. B

Ofrohen:
– Kushte shume te mira pune
– Page e kenaqshme dhe bonuese mbi rezultatet
Mirepresim aplikimet tuaja ne adresen info@farmatech.net

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 9 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Farmaceutike