Perfaqesues shitjesh Italisht 38 views

Dëshiron të punosh në Sun Ballast? Një kompani kryesuese në sektorin elektrik dhe fotovoltaik, e ngritur ndërkombëtarisht në tregun  evropian dhe duke u zgjeruar gjithnjë e më shumë, po kërkon një figure r që do të përfshihet  në ekipin e shitjeve të kompanisë si  një përfaqësuese shitjesh për zyrën   e Tiranës në Shqipëri.

Çfarë përfshin puna?
Ne veprojmë në një kontekst ndërkombëtar dhe formulojmë oferta komerciale anembanë Evropës.  Funksioni juaj do të jetë të menaxhoni marrëdhënien e biznesit me klientët nëpërmjet kontakteve telefonike dhe kontakteve me email. E jotja do të jetë një rol kyç për  besnikërinë e klientëve  dhe baza  për një marrëdhënie të qëndrueshme dhe të kënaqshme bashkëpunimi për të dy ju  . Ne interesohemi shumë për këtë rol dhe duam të lidhemi me njerëz të vendosur si ju.

Çfarë lloj personi duhet të jesh?

Ky është një rol që kërkon shumë durim, perpikmeri , përqendrim dhe natyrisht një predispozitë të shkëlqyer për marrëdhëniet personale. Siç u përmend më sipër, ne punojmë në një kontekst ndërkombëtar për të cilin është e rëndësishme të  keni një zoterim të mirë të gjuhës italiane. Nëse keni aftësi të  shkëlqyera komunikimi dhe  keni cilësitë dhe qëndrimet e përshkruara më sipër, atëherë ju jeni personi për ne.

Çfarë të ofrojmë?

Këtu do të mësoni kaq shumë, qindra orë trajnime do t’ju shoqërojnë në rrugën tuaj profesionale.  Do të vini në kontakt me  një teknologji të saktë administrative që siguron rrjedha dhe metoda pune që do t’ju çojnë në një shkallë të lartë profesionalizmi.  Ju do të jeni pjesë e një ekipi të lidhur ngushtë me objektivat e përcaktuara dhe të matura çdo javë në të cilat do të kontribuoni gjithashtu.  Ne jemi një familje e madhe, kështu që si të gjitha familjet ju do të gjeni mbështetje, mirëkuptim, ndihmë në kohë vështirësie që jeta rezervoj por edhe fleksibilitet nga një kompani që ka kaq shumë përvojë në një sektor në lulëzim.  Mos e humb këtë mundësi pune, ideale për ata që nuk kanë kaq shumë përvojë, por kanë një shkallë të lartë përgatitjeje që dëshiron ta vërë në provë

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Arben Broci
  • Tel/Mob 0355682002999
  • Profili Marketing