Perfaqesues Shitjesh Curasept/Curaprox 363 views1 application

FARMATECH kerkon te punesoje perfaqesues shijtesh per linjat Curasept/Curaprox

Pergjegjësitë:

  • Prezantim professional I produkteve
  • Mirembajtja dhe zhvillimi i marredhenieve ne zonat ne mbulim
  • Implementimi dhe arritja e planeve te marketingut dhe shitjeve

Kriteret:

  • Diplome Universitare ne Stomatologji
  • Aftesi shume te mira komunikuese dhe organizative
  • Leje Drejtimi Kl. B

Ofrohen:
– Kushte shume te mira pune
– Page e kenaqshme dhe bonuese mbi rezultatet
Mirepresim aplikimet tuaja ne adresen info@farmatech.net

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 9 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Farmaceutike