Perfaqesues shitjesh/ Advantage 106 views

Job Expired

Perfaqesues shitjesh/ Advantage

KËRKESAT E PROFILIT:

Kandidate ambicioze te cilet duan te rriten perdite profesionalisht

 • Diplomë Universitare;
 • Eksperiencë ne shitje;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese;
 • Aftësi organizative;
 • Aftësi për të punuar në grup;
 • Njohuri kompjuterike;

BENEFITET:

 • Te ardhura 500-2000 Euro/muaj
 • Trajnime brenda dhe jashte vendit
 • Mundesi rritje ne karriere
 • Zyra ne Qender te Tiranes

Te interesuarit te nisin aplikimet e tyre ne adresen e mailit:
office@mobilebee.al 
ose ne numrin 0694004132

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location Tiranë
 • Profili Telekomunikation