Perfaqesues shitjesh 28 views1 application

Mobile Bee kerkon te punesoje perfaqesuese shitjesh ne dyqanet VODAFONE ne dyqanin VODAFONE Don Bosko dhe Rruga e Durresit

Kualifikimet

Jemi në kërkim të profesionistëve që kanë si pikë të fortë komunikimin dhe të orientuar ndaj shërbimit të klientëve.

Kriteret e përzgjedhjes:

  • Gjinia Mashkull
  • Arsim i lartë (Master i preferuar)
  • Eksperiencë në shitje/sherbim klienti
  • Njohje e mirë e një gjuhe të huaj
  • Të dijë të punojë mbi bazën e objektivave
  • Njohje e mirë e Microsoft Office

Ju lutem ne subject te specifikohet qyteti per te cilin po aplikoni.
E-mail: office@mobilebee.al

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Telekomunikation