Përfaqësues Shitjesh 428 views2 applications

Dream Pharma kërkon të punësojë Përfaqësues Shitjesh.

PËRGJEGJËSITË:
· Të jetë përgjegjës për shitjet dhe arritjen e targetit;
· Të mbajë marrëdhënie afatgjatë me klientët aktualë dhe të krijojë kontakte për partneritete të reja;
· Për të komunikuar benefitet e produkteve tek klientët potencialë
· Të prodhojë raporte të performancës së shitjeve
· Për të promovuar ofertat dhe paketat e produkteve

KËRKESAT:
Të diplomuar në universitet, mundësisht në fushat e Mjeksisë, Marketingut etj
Të ketë të paktën 2 vite përvojë në tregun farmaceutik,
Të ketë aftësi të forta komunikimi, me shkrim dhe me gojë,
Të ketë aftësi të forta negociuese,
Të ketë njohuri kompjuterike, (Excel & Word & PP)
Njohuri shumë të mira të gjuhës Anglisht të shkruar dhe të folur,
Të mund të udhëtojë gjerësisht.
Patenta e klasës B

Dërgoni CV-në tuaj Europass në E-mail: info@dreampharma.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Farmaceutike