Perfaqesues Mjekesor (Medical Representative) 351 views3 applications

Alcedrix Albania ofron vend te lire pune ne pozicionin:
Perfaqesues Mjekesor (Medical Representative)

Alcedrix eshte importues ekskluziv per Shqiperine per kompanite prestigjioze europiane si: VITAE Health Innovation, Olimp Labs dhe Absolute Dry.

Per te permbushur planet dhe objektivat e kompanise tone, ne jemi ne kerkim te kandidateve potencial (Medical Representative) per tu bashkangjitur ne ekipin tone

Aftesite:

  • Diplome Universitare nga Fakulteti i Shkencave Mjeksore ose ne vitin e fundit te studimeve
  • Aftesi shume te mira komunikuese dhe bindese
  • Aftesi shume te mira per te punuar ne grup dhe ne menyre individuale
  • Njohuri kompjuterike
  • Leje drejtimi te klasit B
  • I/E gatshem te udhetoje ne rrethe

Cfare ofrohet:
Page shume konkuruese + bonuse
Orar pune 08:00 – 16:00
Automjet te kompanise 24h
Numer kontakti me kontrate

Te gjithe ju qe jeni te gatshem ti bashkangjiteni ketij ekipi, jeni te mireseardhur te nisni CV ne adresen e email : elda.preni@alcedrix.com deri ne daten 15.08.2022

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Peti, Tirane