PËRFAQËSUES MJEKËSOR/ AGJENT SHITJESH 990 views

ITALMED-DISTRIBUTION (IMD)
shpall konkursin për vendin e lirë të punës:

PËRFAQËSUES MJEKËSOR/ AGJENT SHITJESH

KRITERET:

– Diplomë universitare, preferohet në degët: Mjekësi, Farmaci, Kimi, Biologji etj.
– Njohuri të gjuhës angleze dhe/ose italiane.
– Aftësi komunikuese dhe bindëse.
– Njohuri bazë komjuterike.
– I gatshëm të udhëtoj në rrethe.

Të interesuarit mund të dërgojnë me email një CV me foto në: artan.basho@italmed.al
Konkursi është i hapur deri më datën 31.07.2021

Do të lajmërohen për intervistë vetëm kandidatët e përzgjedhur.
Cel. : 042 37 00 92

Only candidates can apply for this job.