Përfaqësues/e Mjekësor/e 158 views2 applications

Spring Pharma kërkon që t’i bashkohet ekipit të saj: Përfaqësues/e Mjekësor/e
Kandidati/ja duhet të plotësojë kushtet e mëposhtme:

 • Të ketë përvojë pune në këtë fushë (e preferueshme);
 • Të ketë kryer studimet e larta;
 • Të jetë i/e orientuar drejt rezultateve;
 • Të jetë i/e komunikueshëm dhe të zotërojë aftësi bindëse;
 • Të jetë i/e aftë të drejtojë automjetin.

*Detyrat kryesore:*

 • Të promovojë produktet mjekësore në mjekë dhe farmaci;
 • Të zhvillojë dhe mbajë marrëdhënie korrekte me bashkëpunëtorët;
 • Të realizojë dhe planifikojë vizita periodike në terren;
 • Të realizojë raportime periodike të punës te personat përgjegjës;
 • Të udhëhiqet nga fryma e bashkëpunimit me kolegët dhe bashkëpunëtorët.

Pagesa: Konkurruese.
Ju mirëpresim!
Të interesuarit të dërgojnë CV në adresën: info@springpharma.al
Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.
Të dhënat e aplikantëve do të trajtohen në mënyrë konfidenciale në përputhje me Ligjin nr. 9887,
datë 10.03.2008 “Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale” i ndryshuar.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Tiranë
 • Profili Farmaceutike