Per nje kompani ne tirane prane spitalit hygeia kerkohet Shef Finance 180 views1 application

Po kerkojme te inserojme ne stafin tone nje shef finance (mashkull)

· Te kete minimumi 5 vjet eksperience pune si financier ne shoqerite tregtare (preferohet HEC )
· Te jete i diplomuar ne Finance, Niveli Master
· Te kete njohuri shume te mira te paketes Microsoft Office ,
Alpha Platinium , Financa 5
· Te kete njohuri shume te mira te gjuhes italiane(Primare) dhe angleze
· Te kete aftesi shume te mira komunikimi dhe te punoj ne grup
· Te karakterizohet nga serioziteti dhe korrektesia ne pune
· Te jete i paisur me patente te klasit B
· Mosha 30-45 vjec

Pergjgjesite kryesore :

.Regjistrime Arketime / Pagesa
· Hedhja statement – Banka
· Regjistrimin e Faturave te blerjes dhe te shitjes
. Rakordim – Librin e Berjes/shitjes me Self Care
. Rakordim i faturave me FTL
· Fiskalizim
· Raporte ditore /mujore/vjetore
· Te ardhurat dhe shpenzimet stafit
· Zbardhje te Inventarit Fizik me Financen 5
· Deklarata doganore Importi/ Eksporti
· Regjistrimin ne sistemin e Tatimeve:
· Deklarimin e Tatimit ne Burim
· Deklarimin e TVSH-se
.Pergatitja e pasqyrave financiare
.Mbyllja e bilancit vjetor

Per te paraqitur kandidaturen tuaj dergoni cv ne email ose whatsapp

0694073209
d.putro.a@gmail.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 149 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim