PATRULLUES SIGURIE 21 views


Dimension
 për një nga qendrat tregëtare në Tiranë po kërkon të rekrutojë PATRULLUES SIGURIE

DETYRAT E POZICIONIT:

 • Kryen raportimet orare/ditore për shkeljet përkatëse.
 • Survejon për mirëfunksionimin e përgjithshem të njësisë/ dyqaneve/ zyrave dhe raporton rast pas rasti sipas kërkesave të supervizorëve apo menaxhimit.
 • Pikas raste të vecanta të klienteve që shfaqin sjellje problematike duke vënë në dijeni menjëherë supervizorët apo menaxherët.
 • Raporton menjëherë veprimet që bien ndesh me ligjin apo rregulloren e brendshme të qendrës tregëtare.
 • Bashkëpunon në ekip per kryerjen e detyrave dhe mbarevajtjen e sigurisë së brendshme të ambjentit.
 • Kryen survejimin në terren te ambjenteve të përbashkëta, dyqaneve, zyrave në respektim të rregullores të vendosur nga Departamenti i Sigurisë

KËRKESAT DHE KUALIFIKIMET:

 • Të ketë kualifikime përkatëse në këtë fushë
 • Eksperiencë pune minimalisht 1 vit në në sektorin e Shërbimeve.
 • Preferohet te kete kryer arsimin e lartë.
 • Aftësi të mira komunikimi dhe bashkëpunimi.
 • Aftësi të lartë vetëkontrolli, maturie dhe të punës nën presion.
 • Njohja e gjuhës angleze (gjuhët të tjera përben avantazh).


Si të aplikoni?

Të interesuarit për këtë pozicion janë të ftuar të dërgojnë CV-në e tyre në adresën rekrutime@dimensionhr.al me subjekt “PATRULLUES SIGURIE”

Ju mirepresim!

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë nga Dimension sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale” dhe do të përdoren nga Ne vetëm për qëllime rekrutimi

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 13 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rr.
 • Profili Konsulence, Punesim, Sherbime