Pastrues/e ne Fast Food OPA Greek Street 42 views

Revo Hospitality Group është themeluar në vitin 2018 dhe është një nga kompanitë lider që operon në biznesin e hotelerisë në Tiranë.
Revo Hospitality Group menaxhon markat më të dalluara në industri si Salt RestaurantLift Steak & Rooftop Bar dhe zinxhirin e fast food-eve Opa Greek Street.
REVO Hospitality Group po kerkon profesionistë me pervojë dhe të rinj të talentuar, të cilët janë të etur për të mësuar, zhvilluar dhe për të treguar profesionalizëm.

Nje nga bizneset tona fast food Opa Greek Street po kerkon:

  • Punonjese Pastrimi ne OPA ARENA
  • Punonjese Pastrimi ne OPA TEG
  • Punonjese Pastrimi tek OPA 9-kateshet

Kushtet e punes:

  • Te jete e paster dhe e rregullt,
  • Puna eshte 8 ore ne dite, me turne,
  • Paga neto 40,000 – 55,000 leke.

Te interesuarit te kontaktojne ne numrin 0697079300.

Departamenti i BNJ
Mob: 069 70 79 300
Email: hr@rhg.al
https://opa.com.al/about-us/
https://www.instagram.com/opa.com.al/
https://www.facebook.com/opa.albania/

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Hoteleri