Pastrimi Kimik – zona Blloku kerkon punonjese 211 views1 application

✅ Pastrimi kimik LAVANDER dallohet per perkushtimin disa vjecar ndaj klienteve te zgjedhur
me kerkesa te larta per pastertine dhe komfortin.
🔹
Dyqani ne zonen e ish-Bllokut ofron mundesi punesimi me kushte pune shume te mira
dhe page + siguracione + bonuse

👉 
Punonjese pastrimi kimik, me ose pa experience te perkushtuar ne ekzekutimin e proceseve te punes,
me deshire afatgjate per te pervetesuar mjeshterine e pastrimit.

Ofrohen
– Kushte te mira pune

📲 Per me shume informacione mund te kontaktoni ne numrin tone te telefonit +355 69 666 1999

Pastrim Kimik Lavander – Dry Cleaning Lavander
Telefon/ whatsapp: 
https://goo.gl/maps/eTWvU2StujnjmQtT7

More Information

Only candidates can apply for this job.