Pastiçier (m/f) 112 views

Job Expired

BOUGAINVILLE BAY Resort & SPA pjesë e kompanisë ATDG (Art and Tourism Development Group), një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar.

 

Fton profesionistë për të aplikuar në pozicionin e:

Pastiçier (m/f)

 

Përshkrim i përgjithshëm

Të jenë përgjegjës për mbarëvajtjen e punës në sektorin e pastiçerisë sipas standardeve të Bougainville Bay Resort & SPA dhe në sigurimin e kënaqësisë së klientëve.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Planifikon, organizon dhe përgatit produkte cilësore në sektorin e pastiçerisë;
 • Krijon receta të ndryshme dhe bën prezantimin e tyre;
 • Krijon dhe prezanton në mënyrë të përshtatshme dekorin në sektorin e pasticerisë;
 • Siguron që restoranti është i furnizuar me produktet e pasticerisë;
 • Mban pastër dhe higjenizon ambjentin dhe paisjet për përgatitjen e produkteve;
 • Siguron shëndetin dhe sigurinë në vendin e punës në përputhshmëri të plotë me të gjitha rregulloret;
 • Siguron një ambjent të pastër, dhe të organizuar të punës;
 • Kryen detyra të tjera të caktuara nga menaxhmenti i hotelit;

Kualifikimet dhe Aftësitë:

 • Të kenë përvojë pune jo më pak se 2 vjet në këtë profil;
 • Diplomë të shkollës së mesme dhe/ose çertifikatë trajnimi në pastiçeri;
 • Njohuri në përgatitjen dhe paraqitjen e produkteve për departamentin e pastiçerisë;
 • Njohuri të kërkesave sanitare në trajtimin e produkteve;
 • Të jenë të detajuar, të shpejtë dhe të saktë;
 • Të jenë të qetë dhe të qartë në përcjelljen dhe zgjidhjen e problemeve;
 • Aftësi për të drejtuar dhe menaxhuar në mënyrë efektive të gjithë sektorine pastiçerisë;
 • Të punojë në mbikëqyrje minimale;
 • Aftësi shumë të mira organizative;
 • Të kenë aftësi shumë të mira komunikimi;
 • Fleksibilitet me orarin e punës;
 • Njohuri të gjuhëve të huaja përbën avantazh;

Ofrohet:

 • Pagesë konkuruese

Shënim: Ju lutem të interesuarit të specifikojnë pozicionin e tyre të punës gjatë aplikimit!

Aplikantët të dërgojnë CV në adresen e e-mailit: hr@atdg.al

Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887, date 10.03.2008 i ndryshuar, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 15 Jobs
 • Location
 • Profili Turizem