Pasticier/e ne Restorantin Lift Steak & Rooftop Bar 49 views

Revo Hospitality Group është themeluar në vitin 2018 dhe është një nga kompanitë lider që operon në biznesin e hotelerisë në Tiranë.

Revo Hospitality Group menaxhon markat më të dalluara në industri si Salt RestaurantLift Steak & Rooftop Bar dhe zinxhirin e fast food-eve Opa Greek Street.

REVO Hospitality Group po kerkon profesionistë me pervojë dhe të rinj të talentuar, të cilët janë të etur për të mësuar, zhvilluar dhe për të treguar profesionalizëm.

Nje nga restorantet tona Lift Steak & Rooftop Bar po kerkon:

  • Pasticier/e
  • Ndihmes/e Kuzhinier/e
  • Kamarier/e
  • Punonjes/e Pastrimi

Nëse dëshironi të beheni pjesë e skuadrës REVO Hospitality Group, jeni te mirëpritur të dorëzoni CV tuaj në adresën e email-it:

 

hr@rhg.al

 

Data e fundit e aplikimeve është 30.09.2022.

 

Departamenti i BNJ

Mob: 069 70 79 300

Email: hr@rhg.al

 

https://rhg.al/

https://www.instagram.com/revohg/

https://www.facebook.com/revoHG/

 

https://liftrestaurant.al/

https://www.instagram.com/lift_tirana/

https://www.facebook.com/LIFT-Steak-Rooftop-Bar-100621475202723/

 

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 7 Jobs
  • Location Albania
  • Rruga/Zona Pallati Ambasador 3, Kati 16, Tirane
  • Tel/Mob 069 70 79 300
  • Profili Restorante