Pasticeri Le bon kerkon Barist,Sanitare,Vajza ne sherbim dhe Dekorues tortash me marsipan 49 views

Le bon Tirana

Kerkon te punesoje:

•Barist
•Dekorues tortash me marsipan (paste sheqeri)
•Vajza ne sherbim
•Sanitare

ADRESA: TIRANE

KONTAKTONI: 0672000662
📧: lebontirana@gmail.com

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 207 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim