OXFORD HOTEL kerkon te punesoje -Sanitare -Banakiere, paga e kenaqshme ,me turne, perballe Qendres “Toptani” 41 views

Job Expired

OXFORD HOTEL kerkon te punesoje -Sanitare -Banakiere, paga e kenaqshme ,me turne, perballe Qendres “Toptani”

Pozicioni: Sanitare
Puna Turni I

Pozicioni: Banakiere
Puna Turni I dhe Turni II

Paga te kenaqshme dhe kushte te mira pune

Te interesuarit te kontaktojne ne numrin: 0699732376

Adresa: Perballe Qendres “Toptani”

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 119 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim