Outbound Komercial. GJERMANISHT OSE ITALISHT (zyre ose nga shtepia) 69 views

Produkte Kozmetike dhe Mireqenie per Tregun Evropian.

Pune e sakte, pa shqetesime te teperta.

Produkte te Vertete me Klientë që kanë shpallur interes për të blerë.

Gjuhet e kërkuara : Gjermanisht OSE italisht

Paga 4 euro/ora.

Mundesojme pune nga shtepia.

Per me shume info Tel. / Whats Up ne 0693337960

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Call Center, Farmaceutike