Osumi food kërkon të punësojë 1 agjent shitjesh për ZONEN E JUGUT/// dhe 1 agjent per ZONAT Tiranë, Elbasan, Librazhd 32 views

Osumi food
kërkon të punësojë
1 Agjent Shitjesh
për Zonën e Jugut mundësisht me eksperiencë.
Pagesa 33000+përqindje(70000-90000)

Adresa: rruga shaban bardhoshi kombinat Tiranë.
Kontaktoni: 0684179886

Osumi food kërkon të punësojë 1 agjent shitjesh për zonat Tiranë, Elbasan, Librazhd

Mundësisht me eksperiencë

Pagesa 33000+përqindje(70000-90000)

Adresa: Rruga shaban bardhoshi kombinat Tiranë

Kontaktoni: 0684179886

Cel. : 0684179886

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 366 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Tel/Mob 0692751730
  • Profili Konsulence, Punesim