!!OPERATORE(JUNIOR&BROKER) ne gjuhen GREKE per fushaten FOREX !!!HOT LEADS!!! 30 views

Jemi duke rekrutuar Operator/e(JUNIOR&BROKER) te gjuhes Greke
per fushaten FOREX me oferta nga me te lartat ne tregun shqiptar .

Ofrojme:

 • Ambient komod pune dhe mundesi shume te
 • larta promovimi.
 • Paga baze nga 500 EURO ne muaj.
 • Mbeshtetje e vazhdueshme per te arritur
 • objektivat .
 • Kontrate e rregullt ne baze te kodit te punes.
 • Bonuse dhe % te larta (ditor/javor/mujor).

Kriteret:

 • Nivel mesatar i gjuhes GREKE .
 • Me dhe pa eksperience ne fushen e Forex.
 • Te jete ambiciozenergjik dhe i/e motivuar;
 • Fundjava pushim
 • Disponibilitet Full time/Part time

Ne po kerkojme me te miret, thjesht APLIKO TANI !
Dergo 
CV tek adresa ose TELEFONONI ne numrin e poshte shenuar:
APLIKONI
+355683603825

goldfutures21@gmail.com

Te gjitha aplikimet do te trajtohen me konfidencialitet te plote sipas ligjit Nr 9887 percaktuar nga Kuvendi i Shqiperise per ” Mbrojtjen e te Dhenave Personale” .

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Prane Vasil Shantos
 • Tel/Mob +355693869714
 • Profili Call Center