Operatore + Team Leader Italisht+ Spanjisht 91 views

Operatore + Team Leader Italisht+ Spanjisht.

  • Operatoret duhet te kene patjeter 1 vit eksperience ne fushen e shitjeve.
  • TL duhet te kene te pakten 2 Vjet eksperience ne fushen e drejtimit te skuadrave te shitjes.
  • Disponibiliteti 10:00 – 19:00.

Ofrojme nder pagesat me te larta ne treg, kushte pune shume te kenaqshme
dhe nje staf bashkepunues me mundesi rritje ne baze te meritokracise.

Whatsapp: +355683975452
Cel. : +35568 397 5452

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Astir
  • Tel/Mob +355683975452
  • Profili Marketing, Telekomunikation