Operatore Shitjesh Online dhe manaxhim Social Media 60 views1 application

Albagame sh.p.k kërkon punonjës Operatore Shitjesh Online dhe manaxhim Social Media
Ofrojmë :
Kushte te mira pune.
Pagesë konkurruese.
Rritje e përfitimeve sipas vjetërsisë në punë.
Sigurime shoqërore dhe shëndetësore.
Bonuse në varësi të performancës.
Per aplikantet kerkojme :
Arsim te mesëm ose te lartë.
Aftesi te mira komunikuese.
Të jetë person energjik dhe i motivuar.
Ekperiencë të mëparshme në fushën e shitjeve ONLINE.
E gatshëm të punojë me turne.
Procedura e Aplikimit:Kandidatet e interesuara, mund te dergojne CV e tyre me foto vetem me e-mail në adresen tone elektronike “punealbagame@gmail.com”
Vetem kandidatët e perzgjedhur, do te thirren per intervistë në zyrat tona qendrore!

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location
  • Profili Tregti