Agjente Telefonike te pergjithshem dhe Rekuperimi Kredie 359 views3 applications

Operatore  Agjente telefonike te pergjithshem dhe Rekuperimi Kredie
Përshkrimi

Aktualisht po kerkojme 2 operatore telefonike me ose pa eksperience per tu integruar ne grupin tone.

Personat qe kerkojme per t’u bere pjese e stafit tone duhet te permbushin keto kerkesa:

1- Eksperience te meparshme ne Call center inbound/ outbound eshte nje plus por jo kusht i domosdoshem
2- Disponibilitet full- time
4- Seriozitet ne ambjentin e punes
5- Avantazh perfundimi i studimeve te larta
6- Aftesi te mira komunikuese dhe i/e afte te punoje ne grup

Detyrat

Operatori i rekuperimit te kredive raporton tek Pergjegjesi i Call Center-it dhe kryen detyrat e mëposhtëme:

  • Të ndjeke të gjitha proçedurat dhe politikat sipas udhëzimeve dhe rregulloreve të institucionit;
  • Te kontaktoje sipas portofolit te percaktuar klientet e institucionit dhe te perditesoje te dhenat ne sistemin perkates
  • Të qëndroje i/e informuar në mënyre sistematike dhe korrekte me ndryshimet e proçedurave dhe të produkteve të institucionit.
  • Të siguroje informacion në lidhje me kreditë dhe shërbimet tek klientët;
  • Të mbledhi dokumentacionin e kërkuar nga klienti;
  • Të jetë përgjegjës/ e për arritjen e objektivave të vendosura në Bisnez-Planin javor-mujor;

Shënime

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (CV) në: info@angeluslex.com

Besian Janina
Burimet Njerezore/ Jurist
M: +355695764316 | T: 08006080
E: info@angeluslex.com sibeside@gmail.com
Rruga Sami Frasheri, Godina 30, H. 7, Ap. 9, Njesia Bashkiake Nr .5, Tiranë

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job