Operatore per gjuhet: Italiane, Spanjolle, Suedeze, Gjermane, Angleze => 600 € ++ || Agjente terreni || Menaxher/e Marketingu (prane Sheshit Willson) 349 views12 applications

Kerkohen Operatore per Kompani Investimesh.
Kandidatet duhet te kene :
– Njohuri te mira te gjuheve Italiane, Spanjolle, Suedeze, Gjermane dhe Angleze
– Njohuri baze kompjuterike
– Aftesi per te punuar ne grup
– Eksperienca e meparshme perben avantazh
– Paga deri ne 600 euro /muaj + Bonuse

——————————————————————————————————————–
Kerkohen Agjente terreni part time/full time. Kandidatet duhet te kene:
– aftesi shume te mira komunikimi dhe pune ne grup
– perben avantazh eksperienca e meparshme ne profile te ngjashme

——————————————————————————————————————–
Kerkohet 1 Menaxher/e Marketingu. Kandidatet duhet te kene:
– aftesi per te zhvilluar strategji dhe fushtata marketingu
– aftesi te mire hulumtuese dhe analizuese te trendeve te tregut ne fushen e marketingut
– aftesi te mira komunikuese
– eksperienca e punes perben avantazh

——————————————————————————————————————–
Ofrojme:
– Kontrate pune te rregullt
– Ambjent komfort ne qender te qytetit
– Bonuse te kenaqshme ne baze te objektivave
– Mundesi rritje ne karriere
– Trajnime te shpeshta
– Kontrate pune ne baze te legjislacionit Shqiptar

Jeni te mirepritur !
Mobile: 0697005573

Instagram: @interalbanianinvestment
humanresources.iig@gmail.com
Location: https://goo.gl/maps/5zy1u32pjZnkj2o86

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Zayed Business Center - prane Sheshit Willson
  • Profili Call Center