Operatore per gjuhen Italiane 107 views

Job Expired

Kerkohen :

Operatore ne gjuhen Italiane

Kerkesat :

Te kene kryer e larte
Te njohe mire gjuhen italiane
Eksperienca e meparshme perben avantazh

Ofrohen:

Page konkuruese dhe bonuese te larta
Kushte te mira pune
Database klientesh i gatshem nga kompania

Te interesuarit mund të aplikojni në adresën e emaili :enedabilali@gmail.com ose kontaktoni ne numrin e telefonit 069 32 16 385

More Information

  • This job has expired!
Share this job