Operatorë për fushata: Takime & Asistencë për klientët, Italisht, Gjermanisht, Frëngjisht, Spanisht, Greqisht (Condor Center) 133 views2 applications

Job Expired

Je I Ri ose e Re dhe ambicioz/e?
*Deshiron te rritesh ne boten e Telemarketingut?
*Je ne kerkim te nje pune qe do te ndimoje te rritesh profesionalisht dhe personalisht?
*Je ne kerkim te nje pune qe do te krijoj stabilitet ekonomik?
*Deshiron te jesh pjese e nje ekipi te ri dhe dinamik?

Nese pergjigjjja eshte PO, ateher ne po te kerkojme TY!!!

Ne jemi nje kompani, tashme e konsoliduar, ne boten e Telemarketing,
ne rritje te vazhdueshme dhe gjithmone ne kerkim te njerezve te afte, profesionale dhe me ambicie per tu rritur.

Kerkojme operatore per fushata:
-Takime
-Asistence per klientet

Gjuhet per te cilat kerkojme operatore jane:
-Italisht
-Gjermanisht
-Frengjisht
-Spanisht
-Greqisht

Orari I Punes 10:00 19:00 (nje ore pushim dreke)
Per te derguar CV, apo per te rezervuar nje interviste mund te na kontaktoni ne:
e-mail: excellentscalls@gmail.com
cel: 0698377270
Adresa: Rr. Kavajes (Ish Parku, Condor Center, Kati II)

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Kavajes (Ish Parku-Condor Center, Kati. 2)
  • Tel/Mob 0698377270
  • Profili Call Center