Operatorë në gjuhën italiane 148 views

Job Expired

Kërkohen operatorë në gjuhën italiane.

Orari: Full Time

Niveli i mirë i gjuhës

Ambjent komod dhe motivues

Kushte të mira pune

Pagesat më të mira në treg

Të interesuarit të kontaktojnë për një intervistë pranë zyrave tona.

Ju mirëpresim!

 

 

More Information

  • This job has expired!