Operatore Marketingu 46 views

Blue Filters Tirana, pjese e Blue Filters Group Germany, e specializuar ne trajtimin e ujit te pijshem,
kerkon Operatore Marketingu (F)

Detyrat
1. Komunikimi me kliente te rinj potenciale dhe lenia e takimeve me ta
2. Koordinimi i takimeve
3. Raportimi mbi ecurine e takimeve dhe rezultatin e shitjeve
4. Rritja e numrit te takimeve dhe shitjeve

Kerkohet
1. Aftesi shume te mira komunikimi
2. Eksperience e meparshme pune ne marketing, sherbim klienti ose operatore telefonike
3. Njohuri ne programet baze kompjuterike
4. Perparesi kane personat energjike dhe ambicioze, qe duan te sfidojne veten dhe te prirur rreth rritjes se rezultateve

Ofrohet:
1. Page e kenaqshme e standarteve Europiane
2. Page baze + bonuse per tejkalim targeti
3. Trajnime te vazhdueshme

Personat e interesuar duhet te dergojne CV me te dhenat e tyre ne adresen e emailit bluefilterstirana@gmail.com
ose te dergojne te dhenat e tyre ne numrin e telefonit +355 68 2000286 duke specifikuar pozicionin e punes.
Vetem personat e perzgjedhur do te kontaktohen.
Cdo informacion i derguar do te trajtohet sipas ligjit “Per mbrojtjen e te dhenave personale”.
*Intervistat dhe trajnimet zhvillohen prane zyrave tona ne qytetin e Tiranes.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Shkelqim Fusha, Tirane
  • Tel/Mob +355 68 413 4444
  • Profili Tregti