Operatore Marketingu për Amerikën. 29 views1 application

Sun Ballast një ndër kompanitë lider në sektorin fotovoltaik  në Itali dhe Europë, po synon edhe tregun Amerikan duke kërkuar personin e duhur për këtë punë.

Puna konsiston në:

 • Menaxhim i marrëdhënieve tregtare me klientët përmes kontakteve telefonike dhe emailit.
 • Menaxhim i kanaleve të komunikimit për tregun amerikan, website, marrëdhëniet me median,webinare etj.

 

Karakteristikat:

 • Njohje dhe komunikim I rrjedhshëm në gjuhën angleze.
 • Të ketë jetuar në Amerikë dhe të jetë njohës i sistemit matës amerikan.

 

Çfarë ju ofrojmë?

 • Kontratë pune në përputhje me legjislacionin Shqiptar.
 • Fundjava pushim.
 • Pagesa ndër më të lartat në treg.
 • Dreka e paguar nga kompania.
 • Ambjente rinore dhe moderne.
 • Trajnime periodike.

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 5 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Arben Broci
 • Tel/Mob 0355682002999
 • Profili Marketing