Operatore Italisht Forex ! 100 views

Mundesi punesimi ne gjuhen Italiane, ne Forex !
Vend Vakant : Operator/e ose Grup Operatoresh
Gjuha : Italisht
Ofrojme : HOT LEADS dhe PAGAT ME TE LARTA NE TREG
ME EKSPERIENCE NE FOREX
Adr : Zogu i Zi, Garda e Republikes, Te Juridiku ne Bllok, TIRANE.

KONTAKT :
0688697250
operatori.callcenter11@gmail.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook