Operatorë FTD & Retention/ Italisht – Tiranë

📌 Kërkojmë të punësojmë mbi 40 operatorë FTD dhe Retention në gjuhën Italiane me orar të plotë 10:00-19:00.
Paga bazë është shumë e lartë + bonuse pa limit në bazë të punës së arritur.

🏢 – Ofrojmë një ambient mjaft komod dhe bashkëkohor.
🙌 – Harmoni në grup dhe një atmosferë shumë të mirë në kompani.
📜 – Kontatë pune.
📈 – Rritje profesionale në bazë të performancës në departamente të ndryshme.
✅ – Fundjavat pushim.
🛣️ – Udhëtime turistike/Organizime të ndryshme në fundjava apo gjatë javës pas pune.

Ndërtoni vetë të ardhmen tuaj!

ℹ️ – Na kontaktoni në:

💬 – Whatsapp: +355695490424
📱 – Celular: +355695490424
📩 – Email: ejvisionoffice@gmail.com

Ndodhemi pranë Shkollës së Baletit,
Ju Mirëpresim!

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job