Operatore Finance 431 views1 application

SuperStar Market pjese e Ar-bi Service Shpk kerkon te punesoje,

Operator njesie per qytetin e Gjirokastres.

Aftesite dhe Kualifikimet:

*Te kene perfunduar arsimin e larte.
*Te kete eksperience pune.
*Te kete fleksibilitet ne orare.
*Te jene zoterues te paketes Microsoft office
.
*Te kene aftesi komunikimi.
*Te kete aftesi organizuese.

Te interesuarit jane te lutur te dergojne aplikimin e tyre me subjekt pozicionin e deshiruar ne:

Email: hr@arbidistribution.al

Cel. : +355 697 048 817

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Supermarket