Operatore Finance 174 views1 application

Ar-Bi Servis Shpk kerkon te punesoj,

Operatore Finance

Është pergjegjes/e për Menaxhimin e arkes, perpunimin e porosive te shitjeve, dorezimin e informacionit ne magazine dhe zgjidhjen e tematikave ne menyre te sakte dhe brenda dead line te paracaktuar.

 • Rakordim i arkes, Mbledhje dhe dorezim i Cash-it, Mbyllje e arkes.
 • Kontrollon xhiron per produktet e dala.
 • Përgjegjegjës për hyrjen dhe daljen e mallrave, inventarizimin sipas dokumentacionit të ardhur nga destinacione të ndryshme;
 • Asiston ne Kontrollin e sasisë dhe cilësisë e të gjitha produkteve që hyjnë dhe dalin nga magazina;
 • Përgjegjës për plotësimin e dokumentacionit të magazinës (fletë-hyrje, fletë-dalje, proces-verbalet, inventarin, fature shoqerimi);
 • Raporton sipas kërkesës dhe standarteve të raportimit.
 • Raporton per mungesat dhe furnizimet e produkteve.
 • Menaxhon Stokun.
 • Proceson fatura;
 • Përditëson sistemet e brendshme me të dhëna financiare
 • Përgatit raporte financiare mujore dhe për tremujorin;
 • Merr pjesë në auditimet financiare;
 • Asiston në inventar.
 • Kryen detyra të tjera të cilat mund t’i përcaktohen gjatë ditës.

Kritere

 • Te kete eksperience pune
 • Te jete njohes i programeve financiare
 • Te kete fleksibilitet ne orare

Ofrohen kushte shume te mira pune dhe page
Te interesuarit jane te lutur te aplikojne duke derguar cv me subject pozicionin te cilin aplikojne ne adresen:
hr@arbidistribution.al
Cel. : +355 697 048 817

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 16 Jobs
 • Location Tiranë
 • Profili Supermarket