Operatore farmaceutike 424 views4 applications

Job Expired

PHARMA ONE shpk kerkon te punesoje operatore per shitje produktesh farmaceutike.

Detyrat dhe pergjiegjesite kryesore:

– T’ju sherbej farmacive, ne kohe dhe ne menyre profesionale.
– I pergjigjet thirrjeve /telefonatave te klienteve duke i informuar ne lidhje me sherbimet/produktet e ofruara.
– Informon menaxherin perkates ne lidhje me kerkesat e klienteve per produkte/sherbime dhe oferta.
– Sipas kerkesave te menaxherit, mund te kryej edhe detyra te tjera, brenda profilit te punes.

Kerkesat:

– Preferohet te kene studiuar per bio-kimi, farmacist/e, ose te ngjashme me keto.
– Te jete person i/e rregullt dhe korrekt
– Te kete komunikim shume te mire dhe te jete i/e motivuar gjate orarit te punes.

Te interesuar per kete pozicion te na dergojne cv ne adresen e e-mail hr@pharmaone.al

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Autostrada Tr-Dr, Km 6