Operatore e gjuhes Gjermane 45 views

OPPORTUNITY CENTER ofron mundësi punësimi për njohesit e gjuhës GJERMANE!

Kërkohen operatore që kanë njohuri shumë të mira të gjuhës GJERMANE për komunikim nëpërmjet emaileve/ për kërkim në internet si dhe për takime pune me kompanitë partnere të punësimit në Gjermani

KRITERET:
– Njohuri të mira të Gjuhës Gjermane (niveli B1-B2)
– Kërkohet shkathtësi & energji për të punuar
– Njohuri kompjuterike
– Eksperienca në Call Center përbën avantazh

Të interesuarit të dërgojnë CV në adresën: fjoralba@opportunity-al.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Kryqezimi 21 Dhjetori, kati 3, mbi Raiffeisen Bank
  • Tel/Mob +355 699363900
  • Profili Kurse Profesionale